Arbeidsrommet

Arbeidsrommet tilbyr kurs, opplæring og deltakelse i arbeidsrettet aktivitet for personer som per tiden ikke er en del av det ordinære arbeidslivet.

Personene som har deltatt så langt er fattige tilreisende EØS-borgere, nybosatte flyktninger via introduksjonsprogrammet og ungdommer som er i prosjektet Mot og mestring. Det er også frivillige som bidrar med mange ulike oppgaver.

Tiltaket er en del av Kirkens Bymisjon og modellen vi prøver ut for driften er sosialt entreprenørskap. Vi har som mål å både løse et sosialt problem, og å tilby attraktive produkter og tjenester for privat- og bedriftsmarkedet. På Arbeidsrommet vil deltakerne øke sin kompetanse og mulighet til å skape sin egen, faste inntekt i stedet for å tigge, samle flasker og ha strøjobber.

Få et innblikk i hverdagen på Arbeidsrommet i denne filmen!

Våre produkter

Per i dag er produktene

• heklebrosjer,
  • tepper av heklede bestemor-ruter,
  • designkonvolutter m/ kort,
  • skrivebøker med tapetomslag
  • gavepakkebånd.

Vi er tilpasningsdyktige og kreative og har kort vei fra idé, via opplæring, produksjon og til salg.

Vil du bidra?

Arbeidsrommet har adresse Kjøpmannsgata 29, i en av de gamle, ærverdige bryggene i byen vår.

Ta kontakt med oss, om du har lyst til å bidra – som deltaker på kurs eller i produksjon, med ideer til et produkt eller en tjeneste, med råvarer og materialer, med et økonomisk bidrag eller som frivillig.

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Trondheim

Med rundt 1000 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Trondheim

Kjøpmannsgata 29, 7011 Trondheim