Bymisjonskaféen

Bymisjonskaféen er åpen tirsdag-fredag og vi tilbyr småretter, kaker, brus og kaffe hele dagen. Fra kl 11.30-13.30 har vi lunsjbuffet. Vi selger også gaveartikler som lages på Kirkens Bymisjons verksteder i Kristiansand.

Du er hjertelig velkommen på besøk, enten for å treffe mennesker som har tid til en prat og en kopp kaffe, eller for å finne et fredelig sted til ro og ettertanke i kapellet. Her er rom for alle!

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Kristiansand

Alle har behov for å bli sett og hørt. Det er viktig og godt å høre til i et fellesskap som er åpent, inkluderende og støttende. Kirkens Bymisjon er til for dette.

Hva gjør vi i Kristiansand

• Åpningstider

Tirsdag – fredag kl. 10:00 – 15:30.

Vi har åpent alle hverdager unntatt mandag.

• Besøksadresse

Gravane 6