Bymisjonssenteret Tøyenkirken

Bymisjonssenteret inviterer til et åpent og inkluderende fellesskap i hovedstaden, der du skal erfare å bli sett, verdsatt og gitt muligheter for utfoldelse.

På Bymisjonssenteret er det rom alle – og spesielt deg som står i en vanskelig livssituasjon.

Her er noen av våre mest sentrale tilbud og aktiviteter:

• Hverdagsmesse – onsdager med suppe, lystenning og nattverd
  • Hertzberg kro – et sted med rimelig mat og hyggelig miljø, som er åpent for alle.
  • ByFrokost – gratis måltider lørdag, søndag og mandag for fattige tilreisende
  • Arbeid for fattige tilreisende – på gata og på senteret, vaskeri, tilbud om kurs m.m.
  • Flerkulturell kvinnetrim
  • Oppsøkende arbeid
  • Samtaler
  • Gjestebud – åpne og gratis festmåltider til jul og påske
  • Kor – åpent for alle som har lyst til å synge

Vi holder til i den tradisjonsrike Tøyenkirken.

Velkommen til oss!

Følg oss på Facebook

Åpen kirke

I våre åpne kirker kan du tenne lys, be, møte andre mennesker og finne fellesskap, søke ly, få et måltid eller en kaffekopp. Våre kirker er møtesteder for mennesker i byen.

Les mer om Åpen kirke

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Besøksadresse