Camp Killingen

Camp Killingen er en godt bevart perle i Oslofjorden. Øya ligger i Sande og kan kun nås med båt fra Bjerkøya. Kirkens Bymisjon og DNT Drammen og omegn samarbeider om driften.

Camp Killingen er et eldorado for både barn og voksne. Stedet er flott til alt fra opplevelsesturer for barnehager til bryllup i romantiske omgivelser. Lokalitetene er tilrettelagt for aktiviteter, møter, selskap og fellesskap.

Fra den store brygga kan man dra inn både krabber og fisk, som senere kan studeres i saltvannsakvariet utenfor hovedhuset. Stupebrett, strand og sklie er populære fasiliteter for store og små som besøker øya.

Totalt fins det i overkant av 50 sengeplasser, kjøkken, spisesal til 30, dagligstue, bad/wc, tørkerom, vaskerom og mere til. Mellom husene er det en stor platting med overbygget tak og sitteplasser.

Feriekolonien Killingen

Kirkens Bymisjon ønsker å skape gode sommerferieminner for alle barn og unge i trygge omgivelser. Årlig arrangerer vi feriekolonier for barn/ungdom i alderen 8 til 16 år.

Hva er vel bedre enn sommerferie, bading, diskotek, fotball, fisking, overnatting i lavvo, nye aktiviteter og nye venner? På Killingen kommer barn og unge hjem med sekken full av både opplevelser og nye vennskapsbånd.

Feriekolonien gjennomføres så alle kan delta, med en deling på ca. 50% betalende plasser og 50% friplasser – via. kommuner i nærområdet, Kirkens Bymisjon, senter for oppvekst mfl. Formålet er å skape gode sommerferie minner for alle – uansett inntekt og livssituasjon.

Når gjennomføres hva?

I sommerferiemånedene arrangerer Kirkens Bymisjon en uke feriekoloni for barn/unge tilknyttet avdelingen Friminuttet (lenke), tre uker for barn i alderen 8 til 12 år og to uker for ungdom i alderen 12 til 16 år. I tillegg arrangeres det én til to familiehelger. Påmelding til feriekolonien åpnes årlig i mars måned. DNT Drammen og omegn arrangerer både sjø camp og friluftsskole på Killingen. Se informasjon på nettsiden: drammen.dnt.no

Pris for feriekoloni

Pr. uke/periode à fem dager: kr. 2 950,- i tillegg gis det søskenmoderasjon på kr. 500,- pr. barn. Transport T/R Drammen og alle måltider er inkludert i prisen.

Utleie

Hovedhuset og tilhørende anneks leies ut resten av sesongen. For mer informasjon om utleie og priser, se her: eventum.no/lokale/camp-killingen eller kontakt prosjektkoordinator: Emilie Broen (se kontaktinformasjon).

Adkomst:

Bil til p-plass ved Bjerkøya i Sande, ca. 30 minutter fra Drammen. Båt til Killingen, med robåt tar det ca. 10 minutter.

Det er dette som er sommer!

«Mor» på kjøkkenet

Barn og unge

Alle barn har behov for å bli sett og hørt og elsket. Voksne som lever et godt liv til tross for en vanskelig oppvekst, kan ofte fortelle at de opplevde noen som så dem, lyttet til dem og snakket med dem da de var barn.

Les mer om Barn og unge

Drammen

Vi ønsker å være et sted der medmennesker, frivillige, bedrifter og aktører i byen sammen kan få bidra til å gjøre Drammen til en varmere by.

Hva gjør vi i Drammen

• Besøksadresse