Engleverkstedet

På Engleverkstedet i Trondheim lager vi glassengler - våre populære og meningsfulle gaver.

De koster 250 kr og leveres i en fin gaveeske.

Overskuddet fra salget går til bymisjonens arbeid i byen.

Englene laget av knust glass. Kirkens Bymisjon ønsker å la engelen være en påminnelse om at selv det som er gått i stykker, kan bli noe nytt og vakkert.

Kirkens Bymisjon har flere engleverksteder rundt om i Norge, men vi har vårt eget desing; en Trondheim-glassengel. De finnes både i en flyvende og en stående variant.

Vi leverer i mange farger. Alt fra røde, hvite, blå, blanke med hjerte inni, og alle kan leveres med “bling”. Faktisk også i speil. Disse ordene kan du si når du gir bort en speilengel:

“ Når du ser på denne glassengelen ser du en engel i dobbeltforstand, fordi du også ser deg selv”

Du få den fargen du ønsker deg, f.eks. i firmaets farger, hvis du bestiller flere.

Hvem er englemakerne?

Det er mennesker som av ulike årsaker er i en sårbarfase av livet. Årsakene er mange og forskjellige. Noen har en kronisk sykdom, andre har fått livet snudd opp ned for en periode. Fellesbetegnelsen er gleden over å være sammen, å ha en jobb å gå til og ikke minst lage et vakkert produkt som er til inntekt for bymisjonens arbeid.

“ Det er en helt vanlig jobb. Hvor en vet at kollegaene har gått igjennom sine opplevelser og problemer. Det er godt å vite at man er et sted der alle vet at alle har sitt de strever med og at noen ganger klarer man å arbeide raskt, mens andre dager trenger man litt mer tid på arbeidsoppgavene” sa engang en ansatt ved Engleverkstedet. Dette er oppsummerende ord om hva Engleverkstedet er og skal være.

Vårt ønske er at de som kommer hit skal kjenne at det er bruk for dem og at de finner styrke i fellesskapet.

Glasset vi bruker er avskjærsglass fra Riis glass og Glassmester Larsen i Trondheim. Glass som normalt ville blitt kastet. Vi er takknemlige for at de samler opp glasset og gir oss. Takk!

Du får kjøpt englene hos Kirkens Bymisjon i Munkegata 4, Husfliden og To Tårn.

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Trondheim

Med rundt 1000 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Trondheim