Gjenbruksbutikken Postludium

Kirkens Bymisjons gjenbruksbutikker Postludium ligger på Smørtorget i Sjøgata 11 og i Kirkegata 10.

Butikkene er etablert i all hovedsak for å skape inntjening til driften til aktiviteten på Bymisjonshuset i Parkgata 22. Vi tar gjerne imot gamle lenestoler, alt av teak, stålrørstoler, respatexbord, alt som er gammelt, fra 70-tallet og eldre. Store stålamper med store tøyskjermer, andre lamper, trekasser, treskuffer, ting av sink (baljer/bøtter) gamle spann, norgesglass, kurver, håndarbeider, gamle sofaputer, stoffer, husgeråd/ kopper og kar, speil, bilder, gamle rammer, pyntesaker, LP-plater og ting du ser passer inn i konseptet vårt. Vi har også etablert en egen avdeling for retroklær fra 60-70 tallet og eldre.

Vi kan desverre ikke ta imot store veggseksjoner, hjørnesofaer, klær og senger.

Ta kontakt hvis det er gjenstander du ønsker å donere!

Følg oss på Facebook

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Tromsø

Kirkens Bymisjon Tromsøs visjon er at alle i byen vår erfarer respekt, omsorg og rettferdighet.

Hva gjør vi i Tromsø

• Butikksjef