Home-Start

Familiekontakten Trondheim

Home-Start Familiekontakten (HSF) er et støtteprogram for småbarnsfamilier hvor frivillige, familiekontakter, tilbyr støtte og omsorg ut fra den enkelte families behov.

Perioden med små barn byr på mange gleder og utfordringer. Å ha støtte rundt seg kan være avgjørende for hvordan man opplever familiehverdagen.

Vår erfaring gjennom mer enn 20 år i Trondheim er at mange familier med ulike utfordringer har glede av støtten fra en familiekontakt.

Home-Start Familiekontakten er en internasjonal organisasjon. I Norge ledes arbeidet av Home Start Norge.

Følg oss på Facebook

Fire senger på ett lite soverom

Home-Start Familiekontakten

Home-Start Familiekontakten (HSF) er et familiestøtteprogram hvor frivillige besøker småbarnsfamilier med minst et barn under skolealder, to til fire timer i uken. Kirkens Bymisjon driver avdelinger av Home-Start i flere norske byer.

Les mer om Home-Start Familiekontakten

Trondheim

Med rundt 1000 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Trondheim

• Besøksadresse: