Kafé Torvet

Kafé Torvet er Kirkens Bymisjons kafé midt på Torvet i Arendal. Her kan du også kjøpe våre egenproduserte varer.

Meny alle dager tir-lør

Drikke:

• Kaffe/te kr 20,-
  • Vår egen BRA Juice (3 typer-REN vare) kr.25.-
  • Mineralvann 25,-

Kald mat:

• Liten bagett kr 30,-
  • Stor bagett kr 40,-
  • 1/2 rundstykke kr 20,-
  • Lunsjpakke (baguette m/juice) kr 60,-
  • Dagens kake kr 25,-
  • Lørdagsvafler kr 25,-

Varm mat:

• Bra Suppe kr 50,-
  • Bra Suppe to go kr 40,-

Serveres tir-fre

• Dagens Suppe med Brød 40.-
  • Vi selger også egenprodusert glass med Gulrot Chutney, Sylta Løk, Sylta Gresskar og Blåbærsyltetøy kr.50.-

Dette utvalget varierer.

Produktserien BRA

Vår merkevare og vårt produktnavn heter BRA. I produktserien har vi BRA juice, BRA saft, BRA syltetøy og BRA chutney. BRA Juice er vårt første produkt i tre varianter: Kiwi, drue og eple; Gulrot, appelsin og eple; og mango appelsin og eple.

Alt som produseres er i henhold til lovverket og Mattilsynets krav om hygiene, forseiling, vakumpakking og innholdsmerking.

Vi leverer fast til Tyholmen hotell og ellers leveranser i Arendalsuka og Arendalskonferansen. Våre produkter kan bestilles enten i kafeen eller pr e-post: kjokkenet@skbat.no.

Alt vi produserer enten det er fra produksjonen av Gateentreprenørene på kjøkkenet eller alt som er dyrket på Bjørkedalen andelsgartneri i Grimstad fra Dyrk-prosjektet, blir foredlet og solgt i kafeen. Kafeen blir drevet av ungdommer og ledere fra Gateentreprenørene.»

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Arendal

Kirkens Bymisjon ønsker å gjøre en forskjell for mennesker i Arendal som er ekskludert i samfunnet vårt, er i en sårbar livssituasjon eller som strever med sine liv.

Hva gjør vi i Arendal