Kvinneverkstedet

Kvinneverkstedet er en arbeidsplass som produserer ulike produkter for salg. Verkstedet er for kvinner i ettervern/rehabilitering og/eller i arbeidspraksis (Arbeidsforberedende trening, AFT eller Varig tilrettelagt arbeid, VTA)

Kvinneverkstedet produserer såper, kremer, brosteinslys, tekstilprodukter til kjøkken, glassengel på betong, lysestaker m.m. Vi tar imot bestillinger, selger i butikk, og på nettbutikk.

Målsettingen for verkstedet er å ruste mennesket til å møte verden og arbeidslivet, gjennom praktisk arbeid, fellesskap, kunnskap og økt selvrespekt.

Besøk nettbutikken til Kvinneverkstedet

Grytekluter

Leveres i par

Kr 150,-Mer informasjon

Kjøkkenhåndkle og gryteklut

Gavepakke i celofan

Brosteinspakke

Pakken består av en brostein i stearinlys og en rød hjertesåpe.

Brostein i stearinlys

Lyset er dryppet for hånd og er 7 x 7 cm.

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Kristiansand

Alle har behov for å bli sett og hørt. Det er viktig og godt å høre til i et fellesskap som er åpent, inkluderende og støttende. Kirkens Bymisjon er til for dette.

Hva gjør vi i Kristiansand