Møtestedet

Måltidsfellesskap for rusavhengige

Møtestedet er et lavterskeltilbud med matservering for rusavhengige som har behov for en matbit og noen å prate med.

Seks ansatte (fordelt på 2, 9 årsverk) og 30 frivillige sørger for god og næringsrik mat hver dag fra 11 til 15. I tillegg til et varmt måltid serveres det brødmat og kaffe, melk, saft og frukt. Det er også anledning til å få med seg nistepakke.

Møtestedet praktiserer en aldersgrense på 18 år. Gjestene må respektere husreglene, som blant annet innebærer at kjøp og salg ikke skal foregå i lokalet.

Kirkens Bymisjons oppsøkende team har også base på Møtestedet. Teamet arbeidet gatenært og tilbyr helse- og sosialfaglige tjenester til mennesker med rusrelaterte lidelser.

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Kirkens Bymisjon er til stede for mennesker som trenger det i Bergen.

Hva gjør vi i Bergen