Natteravn

Midtbyen i Trondheim

Vil du hjelpe oss å gjøre noe sosialt, trygt og nyttig i Trondheim? Meld deg som natteravn for Kirkens Bymisjon i Midtbyen, og vær med og gjør en forskjell!

Natteravnenes målsetting er å redusere vold, rus og skadeverk. Vi skal gi ungdom et trygt og godt utemiljø, og bidra til å overføre gode holdninger fra voksengenerasjonen. Samtidig gir innsatsen som Natteravn voksne mer innsikt i de unges miljø på gata.

Primær målgruppe er ungdom som ferdes ute på kvelder og netter før helligdag. Natteravnene skal også ha tid til å prate med andre. Ravnene har tid til slitne sjeler som få andre vil snakke med.

Vi sender ut natteravnteam fra basen hver fredag og lørdag kl. 23. Vi setter opp natteravnteam til andre tider ved behov. Midtbyen natteravner vandrer normalt i Midtbyen innenfor elveslynga, langs motsatt elvebredd inklusive Studentersamfundet og Soslsiden der det er behov.

Velkommen til å bli mer kjent med oss!

Gatenært

Kirkens Bymisjon er tilstede i menneskers liv der de trenger det, når de trenger det. Uavhengig av hvem de er og hvor de kommer fra.

Les mer om Gatenært

Trondheim

Med rundt 1000 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Trondheim

• Besøksadresse

Munkegata 4
    7013 Trondheim

Se i kart

• Karl Sellgren, fagansvarlig

Tlf: 934 03 385

Mail: Karl.Sellgren@bymisjon.no

• Tips om arrangement eller samlinger som Natteravn burde vært på?
      Send SMS RAVNMID «din tekst» til 2470

• Vakttelefon under vandring