PAAHJUL

Sykkelverksted i Bjørvika, Oslo

PAAHJUL er et fullservice sykkelverksted preget av god service, kvalitet og sykkelfaglig kompetanse som holder til i Bjørvika, midt i Barcode.

PAAHJUL er et profesjonelt sykkelverksted som gir personer med rusbakgrunn arbeidstrening som kvalifiserer dem til arbeidslivet. Tiltaket er et samarbeid mellom Kirkens Bymisjon og HitecVision.

For alle som leverer inn sykkelen sin til reparasjon, vil PAAHJUL være et profesjonelt verksted med god sykkelfaglig kompetanse, topp kvalitet og service. En verkstedsjef og faglærte sykkelmekanikere jobber side om side med medarbeiderne som er i arbeidstrening. Kirkens Bymisjon har allerede lang erfaring fra flere andre byer i landet med å drive sykkelverksteder med en sosial profil.

Ta gjerne turen innom verkstedet vårt i Barcode for en reparasjon eller hvis du bare ønsker å slå av en sykkelprat.

Følg oss på Facebook

Sykkelverksteder

Les mer om Sykkelverksteder

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Åpningstider