Pedalen Arendal

Pedalen i Arendal leier ut hybridsykler og rickshawsykkel. Vårt mål er på sikt å starte et sykkelverksted, der vi ønsker å tilby arbeidstrening og etablere ettervernstilbud.

Kirkens Bymisjon i Arendal eier 20 hybridsykler (klassesett) av typen Merida. Disse leies ut til klasser, større grupper og enkeltpersoner. Videre har vi en rickshawsykkel, der målet vårt er å drifte de sykehjemmene i byen som ikke har tilgang til rickshawsykklel, der vi vil tilby turer for eldre mennesker. Det er også mulig for personer som bor hjemmne som ikke har helse til å sykle, å bli tilbudt en tur.

Pedalen er et landsomfattende prosjekt i Kirkens Bymisjon.

Ta kontakt med oss for leie og informasjon!

Følg oss på Facebook

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Arendal

Kirkens Bymisjon ønsker å gjøre en forskjell for mennesker i Arendal som er ekskludert i samfunnet vårt, er i en sårbar livssituasjon eller som strever med sine liv.

Hva gjør vi i Arendal