Pedalen sykkelverksted

Pedalen Sykkelverksted er et tiltak for unge arbeidsløse som har falt ut av skole og utdanning. Målet er å få ungdommene ut i praksis eller tilbake på skolebenken, og til slutt ut i ordinært arbeid.

Gjennom å reparere sykler og drifte butikken lærer ungdommene mye av det som kreves for å klare seg i arbeidslivet; struktur, arbeidsmoral og rutine. Med tett oppfølging og god støtte blir ungdommene både egnet og motiverte til å ta fatt på jobb eller videre utdanning.

Butikk og verksted

Vi selger og reparerer sykler for privatpersoner og bedrifter. Stikk gjerne innom butikken for å se hva vi har, eller for å få service på sykkelen din. Velg Pedalen Sykkelverksted om ditt firma skal gå til innkjøp av bedriftssykkel. I tillegg til salg av sykler, kan vi tilby serviceavtaler med henting og levering av sykler. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Følg oss på Facebook

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Haugesund

Kirkens Bymisjon er tilstede for mennesker som trenger det i Haugesund. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Haugesund

• Åpningstider