Rom for fattige tilreisende

ressurssenter i Oslo

"Rom for fattige tilreisende" drives av Kirkens Bymisjon og jobber med fattige tilreisende i Oslo.

Vi har flere målområder:

• drive oppsøkende og kartleggende arbeid i bymiljøet
  • informere om krav og rettigheter
  • tilrettelegge for bedre helse, ernæring og hygiene
  • tilrettelegge for inkluderende fellesskap
  • tilrettelegge for kurs som kan bidra til inntektsgivende arbeid som alternativ til tigging
  • drive holdningsskapende arbeid for å forebygge diskriminering av målgruppen og stigmatisering i samfunnet
  • drive sosialpolitisk påvirkningsarbeid

Relevante publikasjoner

Her finner du en liste med publikasjoner som er relevante for arbeidet Rom for fattige tilreisende gjør.

Fattigdoms­tiltak

Kirkens Bymisjons arbeider for et samfunn uten fattigdom, der alle har de ressursene de trenger for å ta del i samfunnet. Les om hvordan vi gjør det her!

Les mer om Fattigdoms­tiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

Bymisjonssenteret i Tøyenkirken.