Skattkammeret

Gratis leie av sportsutstyr

Skattkammeret er Kirkens Bymisjons utlånsentral, der barn og unge kan låne sport- og fritidsutstyr gratis ut videregående skole.

Skattkammeret låner ut utstyr hele året, og utvalget varierer etter sesong. Vi har alt fra langrenns- og alpinutstyr, snowboard, skøyter, fotballer, redningsvester, fiskeutstyr og telt, til skateboard, rollerblades, fatbike, paddle board, rideutstyr og GoPro kamera. Utstyret lånes i inntil én uke, eller etter avtale.

Vi har også en kul hangout med gratis wifi, der en kan låne Mac eller Playstation.

Skattkammeret holder til nord i Haugesund sentrum, i Haraldsgata 192.

Følg oss på Facebook

Gratis leie av sportsutstyr

Barn og unge opp til 18 år kan låne topp moderne sportsutstyr gratis av Kirkens Bymisjon. I tillegg kan personer over 18 år leie utstyret til en rimelig pris.

Les mer om Gratis leie av sportsutstyr

Haugesund

Kirkens Bymisjon er tilstede for mennesker som trenger det i Haugesund. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Haugesund