Skattkammeret

Gratis leie av sportsutstyr

Skattkammeret er Kirkens Bymisjons utlånsentral, der barn og unge kan låne sport- og fritidsutstyr gratis ut videregående skole.

Skattkammeret låner ut utstyr hele året, og utvalget varierer etter sesong. Vi har alt fra langrenns- og alpinutstyr, snowboard, skøyter, fotballer, redningsvester, fiskeutstyr og telt, til skateboard, rollerblades, fatbike, paddle board, rideutstyr og GoPro kamera. Utstyret lånes i inntil én uke, eller etter avtale.

Vi har også en kul hangout med gratis wifi, der en kan låne Mac eller Playstation.

Skattkammeret holder til nord i Haugesund sentrum, i Haraldsgata 192.

Følg oss på Facebook

Gratis leie av sportsutstyr

Barn og unge opp til 18 år kan låne topp moderne sportsutstyr gratis av Kirkens Bymisjon.

Les mer om Gratis leie av sportsutstyr

Haugesund

Kirkens Bymisjon er tilstede for mennesker som trenger det i Haugesund. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Haugesund