Ullern Frivilligsentral

Ullern Frivilligsentral er en arena for frivillig arbeid i Bydel Ullern – til glede for bydelens befolkning i alle aldre. Her kan du få hjelp og gi hjelp.

Fellesskap er viktig for trivsel og livskvalitet. Enten du vil være med som frivillig, eller du vil få besøk av en frivillig, er du alltid velkommen til å ta kontakt med Ullern Frivilligsentral.
Ullern Frivilligsentral eies av Kirkens Bymisjon og drives i samarbeid med Bydel Ullern.

årsverk

aktive frivillige

Frivillige

Årlig er det omlag 160 aktive frivillige på Ullern Frivilligsentral. I 2015 la våre frivillige ned omlag 11 årsverk.

De frivillige er i alderen 11 – 91 år. Det er et internasjonalt miljø blant de frivillige. De fleste kommer fra Norge, men det er også frivillige fra bl.a Iran, Bosnia, Nederland, England, Frankrike, Russland, Mexico, Etiopia, USA, Portugal, Etiopia, Filipinene, Sri Lanka, Syria og Marokko.

Vår visjon

Ullern frivilligsentral ønsker at menneskene i bydelen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Vi fastholder at mennesker er like mye verd, men ulike, og vi ønsker at ethvert menneske blir møtt med respekt og forventning. Respekt for hvem vi er og forventning til hva vi kan. Ingen er bare det du ser.

"Som frivillig gir du ikke bare glede til et annet menneske, men det gir deg glede også" - Nora (20)

Ullern frivilligsentral sitt mål er å

• være en lokalt forankret møteplass,
• være åpen for alle som har lyst til å delta innen frivillig virksomhet,
• initiere, mobilisere og samordne frivillig aktivitet,
• være et tillegg til offentlig virksomhet.

Følg oss på Facebook

Frivilligmelding for Bydel Ullern 2

Frivilligsentraler

Les mer om Frivilligsentraler

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Besøksadresse