Her er våre ukeaktiviteter på V13 Slettebakken:

Mandag

Kl. 15 til 19.30. Leksehjelp fra kl. 15

Jentekveld

Jentekveld er et fast tilbud for jenter mellom 13 og 16 år i Årstad bydel. Målet er å skape en sosial fritidsarena hvor jenter kan bygge nettverk, ha positive opplevelser, utforske nye aktiviteter og delta på kvelder med ulike temaer rettet mot ungdom. Vi ønsker også å bidra til å motivere til skolearbeid, og leksehjelp tilbys derfor de som ønsker dette fra kl. 15-16.30. Felles middag serveres kl.16.30.
To ansatte og en frivillig vil alltid være tilstede. Dette er ikke en åpen møteplass så kontakt derfor gjerne på forhånd hvis du har lyst å bli med på telefon 46 98 12 33.

Onsdag

Kl. 15-17

Lekse- og aktivitetsklubben V13 Junior

Hver onsdag står en ansatt og to frivillige klar for å hjelpe barn og unge mellom 9 og 15 år med lekser. I tillegg bidrar vi også med hjelp til søknadsskriving, oppgaveskriving og andre skolerelaterte oppgaver. Hver fjerde uke har vi leksefri og drar ut på aktiviteter som bowling, trampolinepark, kino, bading mm. Det serveres alltid nøtter, frukt og saft til dem som kommer på lekseklubben. Det er de samme voksne som er på lekseklubben hver gang.

 

 

  • "Dette er den eneste plassen hvor jeg kan være meg selv."

    Jente, 13
    deltaker på Jentekveld