Takk til årets julebordhelter!
Söderberg & Partners gir bort julebordet sitt til Kirkens Bymisjons arbeid, og på den måten er de med på å glede en som gruer seg til jul. Tusen takk!

-Vi vet at mange ansatte rundt omkring hadde gledet seg til julebord og vil savne å ikke få en hyggelig kveld med gode kolleger, sier administrerende direktør, Jørn Gisvold, i Söderberg & Partners.

-Men dette ønsker vi å snu til noe positivt! Derfor tar vi initiativ til å bruke noe av det vi sparer på å ikke ha julebord, til å glede en som gruer seg til jul. Vi gir bort julebordet til noen som trenger det, og vi oppfordrer andre bedrifter som har mulighet til å gjøre det samme!

Takk igjen til Söderberg & Partners for å ha startet dette initiativet. Dere er årets #julebordhelter. Vi vet at mange bedrifter har det ekstra vanskelig i år, men vi håper at de som har mulighet til det blir med og gir av sitt julebordbudsjett.

Julen er vanskelig for mange
Mange opplever advent og julehøytiden som en smertelig påminnelse om ensomhet, brutte familierelasjoner og fattigdom. I år er det ekstra vanskelig for mange. Kirkens Bymisjon inviterer inn til varme måltider og et godt sted å være – i julen og resten av året.

Inspirert av xmas party heroes håper vi alle bedrifter som har mulighet blir med på årets viktigste julebordstafett. Gi bort litt av julebordbudsjettet som ikke blir brukt i år og gled en som gruer seg til jul!

Bedrifter som gir av sine julebordbudsjett er våre #julebordhelter! Takk for at dere inspirerer andre til å gjøre det samme. Har du gitt en gave, send oss logoen, så legger vi den til listen over. Send logo til giverservice@kirkensbymisjon.no.