Bli årets julebordhelt!

Da pandemien satte en stopper for Söderberg & Partners julebord i fjor, gav de sitt julebordbudsjett til Kirkens Bymisjons arbeid. Dette ble starten på #julebordhelt. Pengene som kom inn, gjorde at vi i Kirkens Bymisjon kunne invitere inn til varme måltider og gode steder å være.

I år er landet vårt mer åpent, men vi opplever stadig nasjonale og lokale restriksjoner som gjør at flere har måtte avlyse arrangementer og julebord. Uansett situasjon, det betyr imidlertid ikke at det har blitt færre som trenger varme måltider og gode steder å være.

Söderberg & Partners har også i år gitt et raust bidrag til varme måltider og et godt sted å være i forbindelse med årets julebord. Nå oppfordrer de alle andre bedrifter til å glede noen som gruer seg til jul.

Hvorfor støtte Kirkens Bymisjons julebordhelt?
Mange opplever advent og julehøytiden som en smertelig påminnelse om ensomhet, brutte familierelasjoner og fattigdom. Kirkens Bymisjon inviterer inn til varme måltider og et godt sted å være – i julen og resten av året.

Takk igjen til Söderberg & Partners for å ha startet dette initiativet, etter inspirasjon fra xmas party heroes. Dere er årets #julebordhelter ❤️

Bli en ekte julebordhelt – og gi en gave til en som trenger det denne julen!

 

Bedrifter som gir av sine julebordbudsjett er våre #julebordhelter! Takk for at dere inspirerer andre til å gjøre det samme. Har du gitt en gave, send oss logoen, så legger vi den til listen under. Send logo til giverservice@kirkensbymisjon.no.