
Kokeboka MAT Hav & Jord
Oppskrifter av Benjamin Turan Dogan, basert på råvarer fra havet og jorda. En bok laget av gatemagasinet MOT. Gode historier sammen med smakfulle oppskrifter.
Velkommen inn i årets kokebok, med oppskrifter basert på råvarer fra havet og jorda. Gatemagasinet MOT presenterer reportasjer om unike steder og mennesker i Agder og Telemark som dyrker lidenskap for råvarer på vidt forskjellig vis.
Med MAT Hav & Jord ønsker vi å bringe mer matglede inn i de mange hjem, uavhengig av hvor bevandret du er innen mat og kokkelering. Takket være Benjamin fra TilStede mat og mer, og Kevin og Ørjan fra the ODD bakery i Kristiansand, har vi oppnådd en bredde og dybde i kokeboka, fra baseoppskrifter til de mange mulige kombinasjonene av fullstendige retter til hverdags og fest.
Vel bekomme!
Tomt på lager
Ved å kjøpe våre produkter støtter du vårt arbeid og bidrar til å skape arbeidsplasser til mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet.
Kanskje liker du også disse

Bestikkholder – hjerte
Dekk festbordet med håndlagde bestikkholdere av ullfilt, laget med omhu og kjærlighet. Leveres som et sett med to stk.

Bestikkholder – hjerte
Dekk festbordet med håndlagde bestikkholdere av ullfilt, laget med omhu og kjærlighet. Leveres som et sett med to stk.

Ringblomstsalve
Naturlig fremstilt produkt som inneholder ringblomst, olivenolje, bivoks og lavendel.

Ringblomstsalve
Naturlig fremstilt produkt som inneholder ringblomst, olivenolje, bivoks og lavendel.

Bonsai
En liten bok om døden. Hvordan opplever barn å miste besteforeldre eller andre familiemedlemmer? Hva skjer underveis mot et dødsfall, og etterpå?

Bonsai
En liten bok om døden. Hvordan opplever barn å miste besteforeldre eller andre familiemedlemmer? Hva skjer underveis mot et dødsfall, og etterpå?