Strategisk samarbeid med næringslivet

Vil din bedrift bidra til å gjøre samfunnet varmere?
Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hvordan kan samarbeid med oss styrke din merkevare?

Inngå et strategisk samarbeid for å vise ditt engasjement innen sosial bærekraft. Når vi går sammen med næringslivet om strategiske samarbeid blir samfunnet et bedre sted for alle. Vi sørger for at samarbeidene er godt forankret i partenes målsetninger. Det handler om ESG og bærekraft, om stolte medarbeidere og styrket omdømme. Resultatene er konkrete, nær bedriften og berører både enkeltmennesker og samfunnet som helhet.

Vil du høre mer om samarbeid med oss? Følg oss på LinkedIn, og ta kontakt under eller fyll ut kontaktskjemaet her.

Som samarbeidspartner gjør din bedrift en viktig forskjell i samfunnet og i menneskers liv.

Bidra til at flere unge opplever mestring

105.000 unge står utenfor arbeidsliv og utdanning. Din bedrift kan bidra til at flere unge som har eller står i fare for å droppe ut av skolen, får en ny mestringsarena på et av våre mange jobb- og mestringstilbud.

Bidra til å forebygge rus og utenforskap

Rusavhengighet og psykisk uhelse er en alvorlig utfordring. Din bedrift kan bidra til å gjøre hverdagen bedre for enkeltmennesker og forebygge rus og utenforskap for de mange som oppsøker våre tilbud i hele landet.

Bidra til at flere kommer i jobb

Norge vil i årene fremover mangle arbeidskraft.De fleste som står utenfor arbeidslivet ønsker å jobbe. Din bedrift kan bidra til at flere kommer i jobb og aktivitet gjennom våre arbeidstilbud i hele landet.

Bidra til å redusere ulikheter

Mange vi møter opplever å ha manglende rettigheter. I dag får over 2000 mennesker bistand gjennom våre tilbud for gratis rettshjelp i hele landet. Din bedrift kan bidra til å redusere ulikhetene i samfunnet.

Kontaktpersoner for samarbeid

Med Kirkens Bymisjon får vi mulighet til å samarbeide om å løse viktige samfunnsutfordringer og skape verdier for partene, enkeltmennesker og for samfunnet, som vi vanskelig ville fått til hver for oss. Samarbeidet er svært positivt. 

Margrete Guthus, partner i Deloitte 
Innsamling av tekstiler

Slik jobber vi med bærekraftsmålene 

Vi har stor bredde i våre tilbud og bidrar aktivt til 12 av FNs 17 bærekraftsmål. Vi fokuserer spesielt på tre av målene: Utrydde fattigdom (1), redusere ulikhet (10), og samarbeid for å nå målene (17).

Les mer vårt arbeid innen bærekraft

Våre strategiske samarbeidspartnere