Presse

Kontakt oss gjerne

Nasjonal pressetelefon: 404 30 909 (ikke SMS)

E-post: presse@bymisjon.no

Lokale pressekontakter

Pressebilder

Pressebilder kan sees og lastes ned her.

Klikk her for logoer og designmanual

Registrering av pressehenvendelser

Vi registrerer mediehenvendelser i verktøyet Medieloggen. Det dreier seg om navn på redaksjon og journalist, kontaktinformasjon og hva saken gjelder. Opplysningene blir kun brukt internt, og med formål om å svare ut henvendelsen. Dersom du ønsker at informasjon om din henvendelse ikke skal bli loggført, eller at vi skal slette opplysningene fra tidligere henvendelser, kan du melde det til presse@bymisjon.no.

Aktuelt

 • Oslo bryter menneskerettighetene når folk må sove ute

  Kirkens Bymisjon mener at helt grunnleggende rettigheter blitt brutt i Norges hovedstad. Nå krever organisasjonen at det nye byrådet tar ansvar, slik at ingen må sove ute.

  Les mer
 • Ber om kutt i kos som koster penger i skolen

  Frem mot jul skal en rekke arrangementer gå av stabelen på skoler og fritidsaktiviteter. Kirkens Bymisjon er bekymret for at det som skal være hygge og kos kan bli en ekstra belastning for dem som allerede sliter med svært dårlig råd.

  Les mer
 • Ny rapport: Norske skolebarn føler seg glemt 

  En fersk rapport fra Kirkens Bymisjon viser at Norge bryter med rettighetene til titusenvis av norske barn med mye skolefravær.

  Les mer
 • Viktige tema på Arendalsuka

  Se oversikt over våre arrangementer på Arendalsuka. Flere av arrangementene våre kan du også følge på nett.

  Les mer
 • Kirkens Bymisjon ber statsministeren sette krisestab

  En ny rapport fra SIFO forteller at enda flere nordmenn sliter økonomisk. Da er det på tide å sette krisestab, mener Kirkens Bymisjon.

  Les mer
 • Kirkens Bymisjon og Oslo kommune inviterer barn til Hudøy

  Siden 1916 har over 100 000 barn fått gode sommerdager på Hudøy. Snart kan årets deltagere ta båten over, samtidig som Kirkens Bymisjon etterlyser tiltak for at flere barn skal få gode opplevelser.

  Les mer
 • Marit Nybø

  Ny rapport avslører menneskerettighetsbrudd

  Med unntak av opphetede debatter om tiggeforbud, er fattige EU-migranter stort sett usynlige i Norge. Nå avdekker en ny rapport at Norge bryter den grunnleggende retten til et trygt sted å sove for flere av

  Les saken
 • NRK felt i PFU etter klage fra Kirkens Bymisjon

  I desember publiserte NRK en dokumentar om salg av sex i massasjesalonger. Kirkens Bymisjon klagde programmet inn for PFU, og i dag ble NRK felt på to viktige punkter.

  Les mer

Pressebildene kan brukes fritt ved omtale av Kirkens Bymisjon og kreditering: Kirkens Bymisjon.
Avbildet: Generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal, assisterende generalsekretær Johannes Heggland og programdirektør, Janne Olise Raanes.