Møtested for barnefamilier, hvor man kan bli kjent med andre, ha det hyggelig sammen og delta på aktiviteter, opplevelser, måltidsfellesskap og turer.

Tilbudet er gratis og ønsker å fremme inkludering og positiv psykisk helse. Vi bruker nærmiljøet og våre hyggelige lokaler til turer og aktivitet hele året. Familietid stiller med aktivitetsansvarlige og frivillige, men foresatte har det hele og fulle ansvaret for sine barn under aktivitet. Vi tilbyr alltid et gratis måltid under våre aktiviteter.

Frivillig og barn leker

Barn, unge og familier

En viktig del av vår strategi er å gjøre en ekstra innsats for barn og unge. Vi jobber derfor for at barn og unge skal få en god oppvekst, og for å skape trygge rammer rundt familiene.  

Les mer om våre tilbud

Vi søker å skape inkludering gjennom å tilby en arena hvor barnefamilier kan møtes uten å bli forhindret av manglende kunnskap om mulige aktiviteter og/eller økonomiske utfordringer knyttet til dette.

Familietid er et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon og Røde Kors, i partnerskap med Fylkeskommunen. Vi samarbeider også med Fjorden Sanitetsforening.