Vårt arbeid innen arbeidsinkludering

Vi jobber for et raust og inkluderende arbeidsliv med rom for alle.   

Vi har flere tilbud innen arbeidsinkludering i hele landet

Arbeidsinkludering er en arena for å skape gode fellesskap for mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. 

Når vi deltar i arbeidslivet, opplever vi mestring og trivsel. Hos oss møter den enkelte deltaker fleksibilitet, individuell tilpasning og helhetlig oppfølging, uavhengig av om målet er fast arbeid eller lavterskeltilbud. 

Hva gjør vi?

Våre tilbud innen arbeidsinkludering kan deles inn i fire hovedtyper:  

  • Lavterskel: Vi mener det er viktig å anerkjenne lavterskel arbeid som fullverdig arbeid for personer som ønsker å bidra i samfunnet med sin arbeidsevne. Vi driver derfor ulike lavterskel tilbud – i hovedsak for personer med ulike stønader/ytelser og ofte med rusutfordringer og psykisk uhelse. Vi kan tilby ulike småjobber, og har oppdrag innen bl.a. gaterydding, i tillegg til arbeid ved våre verksteder. 
  • Ung: Tilbud rettet mot unge mellom 16–25 år som trenger kvalifiserende aktivitet og oppfølging – ofte etter avtale med kommune eller NAV.
  • Overgang: Tilbud til personer som ønsker tiltak/arbeid/oppfølging for å kunne komme i arbeid. Tiltakene drives i egen regi, men også i samarbeid med NAV eller kommuner. Hensikten med tiltakene er å fylle mellomrommet hvor det ikke finnes tilpassede tiltak og også fylle ut og bygge bro mellom ulike tjenester.  
  • Arbeidsmarkedstiltak: Hovedformålet med arbeidsmarkedstiltakene er å styrke deltakernes muligheter til å skaffe seg eller beholde arbeid. Vi har to inkluderingsbedrifter og noen andre tilbud.

23

lavterskeltilbud spredd rundt i hele landet

2

inkluderingsbedrifter på oppdrag fra NAV

Arbeider ved I jobb, Oslo

Håndlagde produkter 

Alle produktene i vår nettbutikk er håndlagde på våre verksteder, av mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. En gave fra nettbutikken er en gave med mening som gir ekstra glede hos både arbeider, kjøper og mottaker. 

Gå til nettbutikken

Støtt vårt arbeid