Sosialt. Kreativt. Romslig

Aktivitetshuset Prindsen er et sosialt treffsted for deg som bor på Grünerløkka og har utfordringer knyttet til psykisk helse og/ eller rus.

Velkommen inn til oss!
 • "Et sted man kan være menneske, være seg selv. Det er svært lite fordommer, få regler – et hyggelig sted å være. Folk er åpne for at folk har et problem. Her tør man å være syk når man er syk, uten å føle at man blir sett ned på."

  bruker av Aktivitetshuset Prindsen
 • Byens beste lunsj?

  Lunsjen er vår viktigste sosiale arena, og tiden for de gode samtalene. For 10 kr serverer vi daglig lunsj til våre deltakere, ansatte, frivillige og studenter som spiser sammen. I tillegg har vi aktiviteter som kino, turer og kreativt håndarbeid.

  Se alle aktivitetene vi tilbyr på huset
 • Rom for den enkelte

  Vi ønsker å bidra til at du får økt livskvalitet på dine premisser, uten forventninger og krav om de store forandringer. Vi tror at du har ressursene du trenger for å løse dine utfordringer. Vår oppgave er å støtte dine valg og se dine muligheter.

  Les mer om hvordan vi jobber på Prindsen
 • Ferietur til skjærgården

  Flere ganger i året drar vi på tur til Kirkens Bymisjons landsted på Hvasser ved Tjøme, der båt- og bademulighetene er mange. Turene er med på å skape et godt samhold blant våre deltakere.

  Bli med på en hverdagspause i skjærgårdsidyllen!
 • "Aktivitetshuset skal være en møteplass der man kan treffe andre og hjelpe hverandre, både fysisk og psykisk. Mange har ikke noe sted å være, kommer seg ikke ut. Her kan de komme, og kommer de ikke en dag blir de savnet. Det er betryggende."

  Ansatt på Aktivitetshuset Prindsen
 • "Aktivitetshuset er et sted med mange aktiviteter, et sted der jeg kan føle trygghet, der jeg kan delta hvis jeg vil. Dette letter trykket på livssituasjonen min og gir meg fred i sinnet. Tidligere brukte jeg rusmidler i håp om å oppnå denne tryggheten."

  bruker av Aktivitetshuset Prindsen