I Kirkens Bymisjons bruktbutikk på Sem kan du finne eldre og nyere møbler og småinventar, samt servise, ting og tang, klær, bøker, hvitevarer, sportsutstyr, antikviteteter og kuriositeter.

Det skal mye til for å ikke ramle over en skikkelig skatt i Bruktbutikken vår! Her har vi stor utskiftning i vareutvalget og det er ukentlig nye varer som kommer inn. Vi tar imot alle type varer som nevnt over, unntatt bøker som leksikon, Det Beste bøker og gamle Bokklubbøker.

Vår store møbelavdeling inneholder alt fra moderne møbler til antikke varer, med en rekke severdigheter innen ulike stilarter og tidsaldere av møbler. Dette gjelder også varesortiment ellers i butikken.

Mottak i åpningstiden og ellers etter avtale. Vi henter og bringer etter nærmere avtaler og priser!

Arbeidstreningsarena

Kirkens Bymisjon startet Bruktbutikken i 2005 og butikken fungerer også som en arbeidstreningsarena for våre arbeidstiltak.

Ved å handle, gi varer til Bruktbutikken støtter du Kirkens Bymisjon lokalt! Inntjeningen fra Bruktbutikken går direkte inn i arbeidet med å få mennesker tilbake til arbeid/utdanning og ikke minst forbedret livskvalitet.