Om oss

Kirkens Bymisjon Butikk Trondheim er en veldig hyggelig og innbydende butikk. Du finner den i Fjordgata 9B i Trondheim sentrum.

Stort utvalg av varer til barn, og fine gaveartikler

Vi har et stort utvalg av brukte klær, sko, leker, bøker og annet tilbehør til barn i alderen 0-16 år. God kvalitet på det som selges er noe av det som karakteriserer vår bruktbutikk. Vi sørger nøye for at alt er i god stand, mesteparten av klærne er tilnærmet som nye. Fornøyde kunder er det som motiverer oss i hverdagen.

 

Vi har også et godt utvalg av gaveartikler; glassengler, håpsbrosjer, brosteinslys, konvolutter m.m. Alt dette blir laget i Kirkens Bymisjon sine verksteder i Trondheim, og da hovedsakelig av gjenbruksmaterialer. Disse produktene egner seg godt som gaver, både til private og bedrifter.

Butikken fylles jevnlig med nye varer og har et godt utvalg. Følg oss på Instagram eller Facebook for å se utvalget og holde deg oppdatert på hva som kommer ut i butikken. Er du på jakt etter noe spesielt? Ikke nøl med å spørre oss!

Om du har noe å gi bort, tar vi gledelig imot. For å kunne drive butikken, er vi avhengig av sjenerøse borgere som vil gi oss ting som deres barn har vokst fra – så lenge det fortsatt er i god stand.

En arbeidstreningsarena for unge voksne

Butikken driftes av butikkleder i samarbeid med deltakere i vårt arbeidstreningstilbud og sammen med frivillige.

Vi har et tilbud som heter «I jobb – Mot og Mestring». Her tilbyr vi tett individuell oppfølging med mulighet for arbeidstrening i butikken for unge voksne i alderen 18-30 år. Se mer om tilbudet her. 

Vi ønsker at våre kunder, deltakere og frivillige skal føle seg ivaretatt på en god måte. Det skal være hyggelig å komme inn i våre lokaler. Her kan man handle, ta en kaffekopp, lese en bok eller slå av en prat i vårt sofahjørne.

For deltakere

Butikken har som mål å være en meningsfull arbeidsplass for deltakere i arbeidstrening. Her vil du få reelle arbeidsoppgaver som i et ordinært arbeidsliv og en variert og mangfoldig arbeidsdag blant hyggelige kolleger. Noe av det vi kan tilby er praktisk opplæring i kundebehandling, ordinær butikkdrift og betjening av kasse. Du vil også få tett og individuell oppfølging gjennom arbeidstreningstilbudet.

For frivillige

Vi er avhengig av (og trenger stadig) gode frivillige for å kunne drive butikken. Hvis du liker å bidra til et godt sosialt miljø, hjelpe kunder, holde butikken ren og innbydende, være til støtte for deltakerne m.m., da er dette noe for deg. Da vil du trives her hos oss!

Vi har mange frivillige som bidrar til drift av butikken. Noen jobber med sortering av varer på bakrommet, mens andre hjelper til ute i butikken. Det er mange og varierte arbeidsoppgaver vi trenger frivillige til. Synes du det høres interessant ut? Ta i så fall kontakt med Ole O. Svalesen, 959 05 242, ole.oxhovd.svalesen@bymisjon.no