Trondheim

Med rundt 700 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Frivillighetens år 2022

Siden 1999 har Kirkens Bymisjon bidratt til tryggere kvelder og netter i Trondheim sentrum, med natteravn-team ute hver fredag og lørdag natt gjennom hele året. Fra kl. 22.30 på kvelden er de ute i gatene, med stødig nærvær og en påminning om at en oppfører seg skikkelig ute på byen. -Det er utrolig hvor stor forskjell det kan gjøre på stemningen i gata at det kommer et natteravn-team forbi, sier Karin Hansen, som nå har vært frivillig natteravn hos oss i tolv år. De som krangler vil gjerne gi et bedre inntrykk overfor voksne, edru folk i gata. Les mer om Karin sine erfaringer som natteravn i Trondheim sentrum.

Frivillighetens år 2022

Skattkammeret er en grats utlånssentral for barn og ungdom som gir alle mulighet til å delta i fritidsaktiviteter uten en prislapp som ekskluderer. Alt utstyr er av god kvalitet og i god stand, og kan lånes i en uke av gangen. Skattkammeret på Orkanger er en av utlånssentralene i landet som låner ut mest utstyr. Det er også et sted hvor barn møtes etter skoletid. Her kan du lese om Bjørn, som har vært trofast med som frivillig i Skattkammeret Orkland helt fra starten.

 • Samarbeidspartnere

  Gode samarbeidspartnere i næringslivet gjør oss i stand til å møte regionens mange utfordringer med gode og effektive tiltak.

  Les mer her!
 • Frivillige

  Vi trenger frivillige til mange av våre tiltak. Vil du bli frivillig hos oss?

  Meld deg som frivillig her!
 • Kirkens Bymisjon butikk har sommeråpent man-lør kl. 12-16

  Velkommen til Fjordgata 9B

Gjenbruksbutikk

Vår butikk i Fjordgata 9B sørger for både gjenbruk og verdifull arbeidstrening.

Mer om butikken