Trondheim

Med rundt 700 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Frivillighetens år 2022

Kirkens Bymisjon butikk ligger i Fjordgata 9B i Trondheim sentrum. Det er en bruktbutikk med barneklær, leker, bøker, sko samt Kirkens Bymisjon sine håndlagde verkstedprodukter laget i Trondheim. Disse produktene lages av gjenbruksmaterialer av mennesker som står utenfor et ordinært arbeidsmarked. Butikken er en del av I jobb – mot og mestring som tilbyr individuell tilrettelagt oppfølging av unge voksne mellom 18 og 30 år. I butikken tilbyr vi tilrettelagt arbeidstrening. Butikken driftes av butikkleder, frivillige og deltakere i I jobb – mot og mestring.

Frivillighetens år 2022

«Frivillighetens år 2022» skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med! Vårt arbeid er helt prisgitt den innsatsen våre frivillige gjør!

• Samarbeidspartnere

Gode samarbeidspartnere i næringslivet gjør oss i stand til å møte regionens mange utfordringer med gode og effektive tiltak.

Les mer her!
  • Frivillige

Vi trenger frivillige til mange av våre tiltak. Vil du bli frivillig hos oss?

Meld deg som frivillig her!

Gjenbruksbutikk

Vår butikk i Fjordgata 9B sørger for både gjenbruk og verdifull arbeidstrening.

Mer om butikken