Trondheim

Med rundt 600 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Vårt arbeid

Vil du bli frivillig medarbeider?

Vi har 12 ulike arbeidsområder for frivillige. Kanskje du finner noe som passer for deg?

Les mer

Frivillighetens år 2022

Hallfrid Sandstad er en av våre verdifulle, frivillige medarbeidere i Arbeidsrommet. Arbeidsrommet tilbyr kurs, opplæring og deltakelse i arbeidsrettet aktivitet for personer som for tiden ikke er en del av det ordinære arbeidslivet. Personene som har deltatt så langt er fattige tilreisende EØS-borgere, nylig bosatte flyktninger som har kommet via introduksjonsprogrammet og ungdommer som er del av I jobb, mot og mestring. På Arbeidsrommet vil deltakerne øke sin kompetanse og mulighet til å skape sin egen, faste inntekt i stedet for å tigge, samle flasker og ha strøjobber.

Frivillighetens år 2022

Frivillige medarbeidere er "gullet" i Kirkens Bymisjon, vi setter veldig stor pris på alle sammen. Her får vi hilse på Anne Lisbeth, som er frivillig i Kirkens Bymisjon kafé, Levanger. Denne kafeen er et møtested og en aktivitetskafé med mye på programmet, som for eksempel barselskafé, studentfrokost, allsang med mer. Følg gjerne "Kirkens Bymisjon kafé, Levanger" på Facebook for informasjon om det som skjer. Her er en kort introduksjon av Anne Lisbeth:

  • Samarbeidspartnere

    Gode samarbeidspartnere i næringslivet gjør oss i stand til å møte regionens mange utfordringer med gode og effektive tiltak.

    Les mer her!
  • Frivillige

    Vi trenger frivillige til mange av våre tiltak. Vil du bli frivillig hos oss?

    Meld deg som frivillig her!

Gjenbruksbutikk

Vår butikk i Fjordgata 9B sørger for både gjenbruk og verdifull arbeidstrening.

Mer om butikken