Enter Fritid søker deg som ønsker å være med å skape et godt og variert miljø i våre aktiviteter. Som frivillig bidrar du inn i aktiviteten med kunnskap og engasjement, og er med å skape stabilitet og forutsigbarhet.

 

Din rolle som frivillig

I Enter Fritid står aktiviteten i fokus. Som frivillig er du tilstede fordi du er engasjert i det du driver med og har et ønske om å dele ditt engasjement og din kunnskap med andre. Vi ønsker oss frivillige som synes sin egen hobby er fantastisk og gjerne skulle ønske at andre også kan få oppleve hvor fantastiske gøy nettopp den hobbyen er.

Hvordan kan du bidra inni aktivitetene
Som frivillig kan du bidra på ulike måter. Du kan velge å bare være med i selve aktivitetene; er du en god organisator kan du få mulighet til litt ekstra ansvar og være med i en ressursgruppe for en av aktivitetene; kan du mye om et tema knytt til en av aktivitetene våre og er en god formidler, ønsker vi frivillige som bidrar inn med temakvelder e.l.

Hvem søker vi
Vi søker frivillige i alle aldre, menn og kvinner, med ulik bakgrunn og interesser. Vi ønsker at du er trygg på deg selv og at du trives sammen med ulike mennesker. Du er god på å inkludere andre og skape gode miljø rundt deg.

Hvor mye tid kreves det av deg som frivillig
Prosjektet vil ha mange ulike roller. Hvordan du bidrar inn i aktivitetene og hvilken aktivitet du er med i vil avgjøre hvor mye tid du bruker som frivillig.

Vi vil ha bruk både for deg som bare har noen timer å avse i måneden og deg som har mulighet til å bli med på aktivitet en gang i uken.

Alle aktiviteter arrangeres på kveldstid eller helger slik ta de lett kan kombineres med jobb eller skole.

Hvilke aktiviteter kan vi tilby
Vi arbeider for å kunne tilby et bredt tilbud av aktiviteter innen friluftsliv, sport og kultur.

Vi er i en prosjektfase og vil bygge opp tilbudet gradvis.

Men vi ønsker også innspill til nye aktivitetstilbud! Har du en hobby du tror vil egne seg som en aktivitet hos oss så ta kontakt for en uformell samtale. Vi ønsker oss engasjerte frivillige som vil være med å dra i gang og drifte nye aktivitetstilbud.

Hvordan kommer du i gang
Vi tar en samtale med alle nye frivillige. Her får du muligheten til å bli litt mer kjent med oss og vite litt mer om tilbudet, samtidig som vi får muligheten til å bli litt mer kjent med deg.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller dersom du har spørsmål!