Stavanger

Gatejuristen gir gratis rettshjelp til mennesker som har eller har hatt rusproblem. Trenger du bistand kontakt oss for en avtale:

Ønsker du bistand – ta kontakt med oss:

Telefon: 51 22 55 44 (hverdager kl: 10 – 14, tirsdager kl: 10 – 18.)

Epost: gatejuristen@bymisjon.net

Besøksadresse: Bergelandsgaten 35, lenke til kart. 

Om Gatejuristen Stavanger 

Gatejuristen Stavanger er et tiltak under Kirkens Bymisjon Stavanger. Virksomheten er organisert etter modell fra Gatejuristen Oslo, og tilbyr gratis rettshjelp til rusavhengige i Stavanger og tilstøtende kommuner. Gatejuristen er samlokalisert med Advokathuset i Stavanger i Bergelandsgaten 35. Vi tar imot drop- in og timeavtaler i kontorets åpningstid. Vi har ett til to oppsøkende saksmottak i uken til Asfaltutsalget, Stasjonen og andre institusjoner og behandlingssteder. Vi har også faste månedlige saksmottak i Haugesund og Sandnes. Vi tar også imot nye saker på telefon mandag tom fredag kl 10 -14.

I Gatejuristen Stavanger jobber 33 frivillige. Vi har en gruppe jusstudenter som jobber en dag i uken, og en gruppe frivillige advokater og jurister som jobber på saksmottak på tirsdager. I tillegg er erfarne studenter og jobbsøkende jurister frivillige flere dager i uken. Virksomheten har tre ansatte jurister.

Siden oppstart i 2013 har Gatejuristen Stavanger behandlet over 3 000 saker.

Klage:

For å klage på saksbehandlingen du har fått hos Gatejuristen fyll ut klageskjema du finne nede på siden her. Du kan lever dette til oss på kontoret i Bergelandsgate 35, 4012 Stavanger, send det i posten Gatejuristen Stavanger, Kongsgaten 48, 4006 Stavanger, eller på epost: gatejuristen@bymisjon.net.

Du finner oss også på facebook:

Postadresse/digital post: Bedriftsnummer: 922 621 934 – Organisasjonsnummer: 971 477 415

Støtte Gatejuristen, Stavanger økonomisk? Les mer her. 

Våre medarbeidere

Camilla Andersson

Leder, Gatejuristen Stavanger

camilla.andersson@bymisjon.net