Stavanger

Gatejuristen gir gratis rettshjelp til mennesker som har eller har hatt rusproblem. Trenger du bistand kontakt oss for en avtale:

Ønsker du bistand – ta kontakt med oss:

Telefon: 51 22 55 44 (hverdager kl: 10 – 14, tirsdager kl: 10 – 18.)

Epost: gatejuristen.rogaland@bymisjon.no

Besøksadresse: Bergelandsgaten 35, lenke til kart. 

Om Gatejuristen Stavanger 

Gatejuristen Stavanger er et tiltak under Kirkens Bymisjon. Vi tilbyr gratis rettshjelp til rusavhengige i Stavanger og tilstøtende kommuner. Gatejuristen er samlokalisert med Advokathuset i Stavanger i Bergelandsgaten 35. Vi tar imot drop- in og timeavtaler i kontorets åpningstid. Vi har ett til to oppsøkende saksmottak i uken til Asfaltutsalget, Stasjonen og andre institusjoner og behandlingssteder. Vi har også faste månedlige saksmottak i Haugesund og Sandnes. Vi tar også imot nye saker på telefon mandag tom fredag kl 10 -14.

I Gatejuristen Stavanger jobber 33 frivillige. Vi har en gruppe jusstudenter som jobber en dag i uken, og en gruppe frivillige advokater og jurister som jobber på saksmottak på tirsdager. I tillegg er erfarne studenter og jobbsøkende jurister frivillige flere dager i uken. Virksomheten har tre ansatte jurister.

Siden oppstart i 2013 har Gatejuristen Stavanger behandlet over 3 000 saker.

Klage:

For å klage på saksbehandlingen du har fått hos Gatejuristen fyll ut klageskjema du finne nede på siden her. Du kan lever dette til oss på kontoret i Bergelandsgate 35, 4012 Stavanger, send det i posten Gatejuristen Stavanger, Kongsgaten 48, 4006 Stavanger, eller på epost: gatejuristen.rogaland@bymisjon.no

Du finner oss også på facebook:

Postadresse/digital post: Bedriftsnummer: 922 621 934 –

Støtte Gatejuristen, Stavanger økonomisk? Les mer her. 

Våre medarbeidere