Tromsø

Gatejuristen gir gratis rettshjelp til mennesker som har eller har hatt rusproblem. Trenger du bistand kontakt oss for en avtale (telefon 92070444– epost post@gatejuristentromso.no) eller kom innom kontoret i Strandgata 5-7

Oppsøkende saksmottak

Gatejuristen Tromsø har oppsøkende saksmottak i Tromsø på Cafe 103, Kirkens Bymisjon og Kafe X. I tillegg er vi i Harstad, Narvik og Bodø med jevne mellomrom. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon om tidspunkt.

Vil du bli frivillig

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige frivillige – ta kontakt om du vil prate om det å være frivillig.

Vi har både studenter og ferdige jurister i vår frivilligstab. For å være frivillig student må du være ferdig med 3. avdeling.

Våre studentfrivillige forplikter seg til å jobbe en fast dag i uken i ett år tilsvarende 300 timer. Det er mulig å forlenge engasjementet som frivillig utover ett år.

Vi lyser ut frivilligstillinger en til to ganger pr. år, er du interessert, er det bare å sende en epost til post@gatejuristentromso.no for nærmere informasjon.

Om Gatejuristen Tromsø 

Gatejuristen Tromsø er organisert som en ideell forening med eget styre og årsmøtet som øverste myndighet. Vi mottar økonomisk støtte fra Justisdepartementet, Troms og Finnmark fylkeskommune og Tromsø kommune. I tillegg mottar vi en del gaver fra private bidragsytere.

Gatejuristen Tromsø ble startet av Nina Walthinsen i 2008 og har siden den tid hatt bistått ca. 1500 klienter i over 6000 saker.

Daglig leder i Gatejuristen Tromsø er Nina Walthinsen, og i tillegg til henne er det to faste juriststillinger. Vi har ca. 18 frivillige studenter som rullerer på å være ved vårt kontor slik at vi er 6-7 personer på jobb hver dag. Vi har også jurister og advokater som bistår med saksbehandling og rådgivning i tillegg til sin ordinære jobb.

Åpningstider 

Kontoret er åpent mandag til fredag 8:30 – 15:45 (15. september til 15. mai), 8:30-15:00 (15. mai til 15. september)

Gatejuristen Tromsø er grasrotmottaker. Bli grasrotgiver ved sende SMS med teksten «grasrotandelen 993473723» til 2020 (tjenesten er gratis)

Du kan også støtte oss ved å betale inn til kontonummer: 4750.41.64442 Merk innbetalingen «Gave»

Facebook: Gatejuristen Tromsø

Postadresse: Gatejuristen Tromsø, Postboks 492, 9255 Tromsø

Våre medarbeidere:

Nina Walthinsen

Leder og jurist, Gatejuristen Tromsø

970 96 478

nina.walthinsen@gatejuristentromso.no

Hilde Lind-Olsen

Juridisk rådgiver, Gatejuristen Tromsø

hilde.lind-olsen@gatejuristen.no

Wilde Tobiassen

Juridisk rådgiver

wilde.tobiassen@gatejuristen.no

Oda Hanssen

Juridisk rådgiver

oda.hanssen@gatejuristen.no