Arbeid bidrar til stolthet

Vi tilbyr lønnede dagsoppdrag. Kan det være noe for deg eller noen du kjenner?

Les mer om vårt tilbud

I Jobb Jessheim jobber for at vårt arbeid skal være et naturlig valg og at våre arbeidere, som uansett vær og føreforhold holder gatene rene for avfall, er en naturlig det av bybildet på Jessheim. Denne oppmerksomheten bidrar til å gi stolthet og selvrespekt.

Når våre arbeidere har en jobb å gå til, opplever de livsglede, tilhørighet og mestring. En jobb reduserer rusinntak og kriminalitet, og gir muligheter for en bedre hverdag.

Foto: Øyvind Mo Larsen

Kirkens Bymisjon, I Jobb Jessheim startet opp våren 2020 som en avdeling under Kirkens Bymisjon i Lillestrøm. Kirkens Bymisjon på Jessheim samarbeider i dag med Ullensaker kommune, næringsliv og private aktører.

Vi jobber etter Kirkens Bymisjons verdier og sosialfaglige metoder. Vår visjon er at alle i byen skal erfare respekt, omsorg og rettferdighet. Det skal være rom for alle – og bruk for alle.

Korona
Kirkens Bymisjon følger til en hver tid de smittevernstiltak som gjelder for kommunen. Det skal være trygt for arbeidere, oppdragsgivere, ansatte og frivillige å være en del av I Jobb Jessheim.

  • Noe for deg eller noen du kjenner?

    Alle kan bidra og alle har ressurser. Noen ganger må det bare noe ekstra tilrettelegging til.

    Les mer
  • Næringsdrivende eller gårdeier?

    Som samarbeidspartner til I Jobb får du som næringsdrivende eller gårdeier et rent og ryddig miljø rundt din virksomhet. Interessert?

    Les mer