Velkommen!

I Jobb Stord er et arbeidstilbud for mennesker med ruserfaring

Vi ønsker å bidra til at våre deltakere får en god og innholdsrik hverdag med høy grad av fleksibilitet. Målet er å skape en arena som gjør det mulig for våre deltakere å realisere seg som lønnet arbeidstakere uten langsiktige forpliktelser. Tjenesten er fullt ut å se på som arbeid, ikke en sosialtjeneste.

Vår historie

I Jobb Stord ble opprettet i 2010 som et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Kirkens Bymisjon Rogaland ved Kirkens Bymisjon Haugalandet og Stord kommune.

Vårt mål

Vårt mål er at kundene våre skal ha en god opplevelse og få utført tjenester av høy kvalitet, samtidig skal deltakerne våre oppleve mestring, arbeidsfellesskap og meningsfulle hverdager.

Våre tjenester

Vi utfører arbeidsoppdrag som for eksempel hagearbeid, felling av trær, transport av avfall m.m. for privatpersoner, lokale bedrifter, samt Stord kommune. Oppdragene utføres innenfor kommunegrensen.

Ta kontakt for en gratis befaring og et godt tilbud.

Vi produserer håndlagde økologiske lys i forskjellige varianter. Perfekt til gave eller koselig pynt til hjemmet.