Nabolagskafé for alle

På Kafé Saba møter du gamle og unge fra alle verdenshjørner, kulturer og religioner. Vi er et uformelt, sosialt møtested for Grønlands rike mangfold.

Velkommen inn!
 • Nabolagskafé

  God wifi-tilgang. Ingen barnevognforbud. Masse utvalg i te og kaffe, og fersk bakst til rimelige priser.

  Prøv våre grove nybakte bagetter.
 • Catering

  Vi har møte-mat, lunsj- og middagsretter. Deilig mat fra hele verden til en rimelig pris. Vi serverer bare halalkjøtt og har flere vegetaralternativer.

  Bestill catering-menyen vår.
 • Utleie av lokaler

  Trenger du et møtelokale sentralt i byen? Er leiligheten for liten for dåpsfeiringen? Vi leier ut enkeltrom eller hele kaféen, sentralt på Grønland og rett ved parken.

  Sjekk våre priser.

Velkommen til språk-kaféen HEI!

Hver tirsdag kl 17.00 har vi språk og aktivitetskafe for nye og gamle Oslo beboere. Tilbudet er rettet til alle som vil lære mer norsk og møte nye mennesker.
Aktivitetene varierer fra gang til gang, og deltakerne er selv med på å bestemme hvilke aktiviteter vi har. Aktivitetene varier mellom matlaging, brettspill, teaterbesøk, piknik i parken og andre turer. Men ofte sitter vi rundt et bord, drikker kaffe/te og snakker rundt ulike temaer.
Det er et lavterskel tilbud hvor man bare kan droppe innom og det er lov å bare være til stede uten å snakke hvis det føles skummelt i starten.
Velkommen til oss!

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!
 • "Veldig koselig kafe med hyggelig betjening. Er innom nesten hver gang jeg er i Oslo, og kjøper en baguette (favoritt er tunfisk) eller kake. "

  Simen Flyen
  Kafégjest

Nabolagskokken

Kirkens Bymisjon-kokk Ola Wilkinson vil gi folk i Norge en smak av Midtøstens kjøkken – som er så mye mer enn falafel, kebab og salat.

Les mer