Kreaktivt verksted tilbyr individuell og tilrettelagt kreativ aktivitet for motiverte deltakere i et arbeidsmiljø med begrensete antall.

På Kreaktivt verksted (heretter kalt KAV) tilbyr vi kreativ aktivitet for motiverte deltakere i et arbeidsmiljø med begrensete antall.

Vi legger tilrette for individuell utvikling og behov for samspill med andre. Gjennom veiledning og oppfølging bistår vi deltakere med å definere mål og aktivere ressurser og interesser, å nå fortløpende og langsiktigte mål, og å legge tilrette for positive møter med samarbeidspartnere.

Hvem er vi for?

KAV er et tilbud for personer med og uten rusvansker, som står langt utenfor det ordinære arbeidsmarkedet.

Vi har et ønske om å endre samfunnets oppfatning av rusavhengige og vise arbeidskapasitet, ressursene og stemmene til en stigmatisert gruppe.

KAV farger hverdagen. Det gjør at man fantaserer i hverdagen om ideer man har. Jeg går og tråkker i mye grått, så hvis jeg vil kan jeg sette på ‘fantasikanalen.sitat fra deltaker

Våre ulike teknikker og produkter

Vi arbeider med en rekke ulike teknikker på verkstedet, som keramikk, foto, søm, tegning og maling, tekstiltrykk, trearbeid m.m.

Vi produserer en rekke keramikkprodukter i hvit steingodsleire. Vårt hovedfokus er unike kopper og skåler i mange ulike størrelser. Alle produktene er varmeresistente og tåler oppvaskemaskin. I tillegg produserer vi dekorative kranser på bestilling.

Våre produkter kan spesialbestilles eller kjøpes på Krohnhagen kafé. Utvalg, pris og leveringstid varierer.