Korskirken er en av de eldste kirkene i Bergen og forvaltes av Kirkens Bymisjon som en åpen kirke.

Korskirken er en kirke for hele byen, der «rom for alle» er bærebjelken i vår diakonale selvforståelse.

Vi er åpne mandag, onsdag og fredag med middagsbønn kl. 12 og hverdagsmesse kl. 12 på onsdager. (Mandag og onsdag 11-13, fredag 11-14)

Helgene har fokus på kultur der vi leier ut til store og små arrangementer.

Hver julaften inviterer vi til julefeiring i kirken for alle som vil delta. Påmelding kan gjøres via denne linken: https://forms.office.com/r/piLVw6WGbr

Lysgloben har en sentral plass i kirken, der folk kan formidle tanker, gleder eller sorg i det stille eller høyt. Det er også anledning til samtale med prest, diakon eller frivillige medhjelpere med livserfaring for de som ønsker det. Det er også et rom for stillhet og ettertanke for de som ønsker det.

Fredager er det åpen kirke, med middagsservering, kaffe, vaffler og levende musikk.

I pandemiåret som har gått har vi klart å holde kirken åpen med begrensede åpningstider, god bemanning og gode smittevernsrutiner. Det betyr at noen av tilbudene ikke har vært mulig og at vi har justert tilbud utfra behovene som møter oss.

Ta kontakt dersom du er interessert i mer informasjon om å avholde gudstjeneste, konsert eller andre arrangementer i Korskirken. Ved øvrige kirkelige handlinger henviser vi til lokale menigheter.