Korskirken er en av de eldste kirkene i Bergen og forvaltes av Kirkens Bymisjon som en åpen kirke.

Den er ikke lenger en menighetskirke, og den er bare åpen på hverdagene. Korskirken levendegjør vårt slagord ”Rom for alle” gjennom å holde dørene åpne fra kl. 11:00 til 15:00 fra mandag til fredag.

Hver julaften inviterer vi til julefeiring i kirken for alle som vil delta. Ingen påmelding er nødvendig.

Hver onsdag kl. 12:00 er det hverdagsmesse. Øvrige virkedager er det middagsbønn kl 12:00

Ved lysgloben, bønnebordet og i samtale med frivillige medhjelpere kan mennesker bruke kirkerommet i stillhet og ettertanke.

Ta kontakt dersom du er interessert i mer informasjon om å avholde gudstjeneste, konsert eller andre arrangementer i Korskirken.