Korskirken er en av de eldste kirkene i Bergen og forvaltes av Kirkens Bymisjon.

Den er ikke lenger en menighetskirke, og den er bare åpen på hverdagene. Korskirken levendegjør vårt slagord ”Rom for alle” gjennom å holde dørene åpne fra kl. 11:00 til 15:00 fra mandag til fredag.

Hver julaften inviterer vi til julefeiring i kirken for alle som vil delta. Ingen påmelding er nødvendig.

Hver onsdag kl. 12:00 er det hverdagsmesse. Øvrige virkedager er det middagsbønn kl 12:00

Ved lysgloben, bønnebordet og i samtale med frivillige medhjelpere kan mennesker bruke kirkerommet i stillhet og ettertanke.

Ta kontakt dersom du er interessert i mer informasjon om å avholde gudstjeneste, konsert eller andre arrangementer i Korskirken.

Vil du leie Korskirken?

Les mer her!