Møtestedet, Mosjøen

Møtestedet er et rom for alle og ingen er bare det du ser. Et rom som skal være trosnøytralt og politisk nøytralt.

Alle som kommer til oss får tilbud om et eller flere gratis måltid i løpet av dagen og de får med seg mat hjem. Vi serverer frokost til alle arbeidere her dag og lunsj/ middag til alle arbeidere og øvrige gjester av Møtestedet.

Maten er overskuddsmat som vi samler inn fra butikkene vi har avtale med. Møtestedet er vårt tiltak mot utenforskap, ensomhet. Vi gir veiledning og arbeid til de som ønsker det. NAV hjelper oss hver torsdag med det sosialfaglige arbeidet og våre gjester kan på en uformell måte ta en prat eller be om møte med NAV i være lokaler.
Opp mot 25 personer møter hver dag til Møtestedet.

Telefon: 902 85 085

Aktiviteter på Møtestedet

Regnbuekvelder
Annen hver torsdag holder Toril Daleng Regnbuekvelder på Møtestedet for LGBTQ+ miljøet i Mosjøen og omegn. For mange er det vanskelig å gå ut blant folk og kjenne på at man kan være seg selv. Behovet for å ha et eget møtested er da viktig. Toril holder også foredrag på skoler og i andre sammenhenger der hun forteller sin historie som transkjønnet kvinne.
Opp mot 8 personer møter på Regnbuekveldene
Kontaktperson Toril Daleng telefon: 918 31 136

Brettspillkvelder
Hver mandags kveld inviterer frivillige til sosialt samvær der vi har enkel beverting og spiller brettslipp sammen.
Opp mot 12 personer møter på Brettspillkveldene.
Raymond Sivertsen 954 71 641

Samtalegrupper
Hver onsdag er det samtalegrupper i et samarbeid med Pause Norge. Kontaktperson Øyvind Valrygg telefon: 959 75 931
Målet med gruppen er å gi: Felleskap og støtte, økt selvinnsikt, avdekke behov, læring og vekst og bedre kommunikasjonen til hver enkelt medlem.