Hilsener fra Politiet:

«Ravnene gjorde en utmerket jobb. Jeg er sikker på at de er med å forebygge konflikt blant unge. Hils alle sammen, og fortell dem at de skal værte stolt over den jobben de gjør…”

– Innsatsleder for Politiet natt til 1. mai:

«Berømmer alle voksne som tar ansvar i dette arbeidet. Lykke til videre i mai-mnd som er en mnd med særdeles store utfordringer i forhold til rus/vold og utagerende atferd blant ungdommene.

Takk igjen for deres og natteravnenes bidrag.

– Rolf Øyen, Fagleder v/Vakt & beredskap, Sentrum politistasjon, Trondheim

Hilsener fra Publikum:

«Hei! Vil sende STOR takk til team 2 som gikk lørdag for hjelpen vi fikk når det ble amper stemning og slossing på kiosken. Vet ikke hva vi skulle gjort om ikke de hadde vært der!
– Ansatt på Narvesen nederst i nordre

«Vi møtte en ung mann som takket veldig for god hjelp fra natteravnene for noen uker siden.»

På hver vandring mottar Midtbyravnene masse postitive tilbakemeldinger fra publikum for sin innsats. 🙂

Hilsener fra frivillige:

«Hei! Jeg flytter til … og har derfor ikke mulighet til å gå som natteravn flere ganger. Jeg har hatt det utrolig hyggelig på mine 2 vandringer, og hadde utvilsomt fortsatt om jeg ikke skulle flytte. Jeg vil gjerne fortsette med vandringer når jeg flytter tilbake om noen år. Takk for veldig hyggelig samarbeid, og LYKKE TIL VIDERE MED VANDRINGENE!»

«Jeg hadde en fin vandring, ja en kjempefin opplevelse med trivelige folk på lørdag. Jeg skjønner godt hvorfor W liker dette så godt. Jeg kommer på kurs og møte i kveld og lærer mer.»

Anbefaling på Facebook-sida vår:

«Vis at du setter pris på det frivillige arbeidet Natteravn gjør for byen vår.»

«Godt at dere er ute og passer på. Hold gatene trygge og trivlige :)»

«Natteravnene i Trondheim gjør en fabelaktig frivillig jobb for vår ungdom! Vi håper på størst mulig overskudd til de og MOT etter Disco Party 22.oktober. Trykk «liker» og støtt sosialt opp om Natteravner Midtbyen-Trondheim!»

«Hvis du bryr deg om byen din så bør du bli med og gå natteravn. Natteravnene er kjempeviktige for å holde bygatene trygge i helgene.»