På Re:tro er ull vårt råmateriale, og omtanke en viktig kvalitet. Ull, med sine unike og varmende egenskaper, gir oss et ideelt utgangspunkt til å skape arbeidsplasser som varmer.

Re:tro ullverksted er en del av vår avdeling Arbeid og kvalifisering, og er en arena for arbeidstrening. Med redesign som metode og ull som materiale, får våre deltakere ta del i en prosess som er kreativ, nyttig, lærerik og meningsfull. Vi samler inn brukt ull fra byens befolkning, vi vasker, nupper og klipper opp alt, og av dette designer vi nye flotte og bærekraftige plagg og produkter. Varene stilles ut og selges i kaffeverkstedet Bønner, som ligger i Kong Oscarsgate 7 i Bergen. Her kan man også levere inn brukt ull. Åpent hverdager fra 10-16.

På Re:tro får både mennesker og ull en ny sjanse. I trygge og skjermede omgivelser, opplever ofte våre deltakere en positiv utvikling og høy mestring. Felleskapet bidrar til økt trivsel på flere plan. Vi legger daglig til rette for at de som står utenfor det ordinære arbeidsliv, skal få tro på seg selv og nye muligheter i arbeidslivet.