Bo alene - men aldri ensom

På Skovheim kan du leve et selvstendig liv i egen leilighet og samtidig dele fellesskap, spennende aktiviteter og gode kulturopplevelser med andre.

Vi tror at livet kan være herlig - uansett alder!

Sameiet Skovheim Eldrebolig på Nordstrand består av 84 leiligheter for eldre over 60 år. 45 leiligheter eies og leies ut av Kirkens Bymisjon, mens 43 leiligheter er i enkeltpersoners eie og omsettes i det frie marked.

 • Trygg selvstendighet

  Bo i egen leilighet med full frihet til å styre din hverdag, og få oppfølging når du trenger det.

  Våre leiligheter
 • Kafé- og kulturtilbud

  Rett utenfor boligen din har du tilgang på et rikt kulturliv og deilige måltider. Skovheim er et mangfoldig samfunn i miniatyr, og alle beboere på Skovheim eldreboliger er omfattet av tilbudet på Skovheim allsenter.

  Unike Skovheim
 • Sosialt samvær med andre

  På Skovheim ønsker vi å ha en åpen dør for alle, og derfor har vi blitt et populært sted, både blant våre beboere og for små og store besøkende i nabolaget.

  Bli kjent med oss på Skovheim
 • "Jeg har bodd her i 11 år. Nærmere himmelen kommer jeg ikke. Tenk å sitte i en leilighet alene. Her er det fantastisk, kan bare rusle ned i kafeen så er det sosialt. Tilbud hver dag. Alle skulle hatt det slik som vi har det, på sine eldre dager. Trygt og godt, kan ikke ha det bedre."

  Bjørg Holt
  beboer
 • "Det er så fint å kunne velge å være sosial eller å gå inn til seg selv å være alene. Jeg velger selv."

  beboer, 81 år.
 • "Jeg har aldri hatt det så godt i hele mitt liv!"

  Wenche Korsmo
  beboer

Målsetningen for Skovheimområdet er å skape et boområde der mennesker med ulik alder og ulik livserfaring skal leve og fungere sammen