Om oss

Småjobbsentralen er en del av Kirkens Bymisjons lavterskel tilbud i Bodø for mennesker med ruserfaring som faller utenfor tradisjonelt arbeidsliv.

I samarbeid med Jobb1 gir vi praktisk arbeid fra dag til dag med frivillig oppmøte for arbeiderne. Alle som gjør en dagsjobb får kontant oppgjør ved arbeidsdagens slutt.

Del av Jobb1-tilbudet

Småjobbsentralen og Jobb1 er ikke tenkt som en vei inn i fast arbeid, men er først og fremst et tilbud til våre arbeidere slik at de kan ha en meningsfull hverdag. Samtidig gir det dem en mulighet for å bruke personlige ressurser på en god måte i samråd med en arbeidsleder.

På Småjobbsentralen, tar vi dagsjobber for private kunder, borettslag og bedrifter med oppgaver som for eksempel renhold, flytting, hagearbeid og snørydding.

Vi legger stor vekt på at våre kunder skal oppleve god service, samt være trygge på at vi tilbyr tjenester med kvalitetssikring av våre arbeidsledere som har relevant erfaring.

Bidrag til verdighet og mestring

Ved å benytte seg av vårt tjenestetilbud bidrar våre kunder til å gi våre arbeidere arbeid, mot og muligheter i en tøff hverdag. Det å delta i praktisk arbeid og et arbeidsfellesskap bidrar til økt følelse av verdighet og mestring for den enkelte.

Ingen er bare det du ser, er et av Kirkens Bymisjons prinsipper. Det er viktig for oss.