STRIKKEKLUBB:
Annenhver mandag klokken 15.00 har vi strikkeklubb. Det er alltid plass til flere. Kontakt Jorid Tharaldsen på telefon: 905 96 284 om du vil ha mer informasjon.

SJAKK:
Hver torsdag klokken 13.00 er du velkommen til å lære mer om sjakk eller til å spille.Ta kontakt med Stig-Otto Forsberg på telefon: 908 37 156 eller Jorid Tharaldsen telefon: 905 96 284.

INTERNETTKAFÈ: 
Åpent alle dager fra kl 09.00 – 15.00. Bildebehandling, nettbank, slektsforskning, billettbestilling, surfing på nett, e-post og bruk av mobil eller nettbrett. Behov for hjelp, avtal tid med instruktørene: Else-Marit Holtermann, Inger Dugstad og Bjørn Bjerkeskaug, som alle er flinke og tålmodige instruktører.

ALLSANG I STUEN:
Vi har allsang i stuen med vår kulturledeer. Vi synger og koser oss med noe godt å spise, og alle er hjertelig velkommen. Sangønsker leveres inn på forhånd, se programmet for frister. Se aktivitetsplan for dato.

LUNSJKAFÉ:
I forbindelse med vårt populære tilbud Seniorakademi kan du ha glede av vår lunsjkafé i menighetssalen. Lunsjkaféen åpner etter foredraget, og alle er hjertelig velkommen!
Her kan du få kjøpt quiche, friske salater, smørbrød, deilige hjemmelagede kaker og ulike forfriskninger.

Lunsjkaféen holder åpent utvalgte onsdager, følg med i programmet og på oppslagstavlen.

TEATER OG ANDRE TURER:
Vi har tilbud om teaterforestillinger. Vi gjør det hyggelig på senteret før vi går sammen til teateret. Du vil også finne tilbud om turer i programmet!

SØNDAGSMIDDAGER:
Annenhver søndag på ulike uker arrangerer vi søndagsmiddag kl: 14.00 Kontakt oss på telefon: 22 38 70 60 for spørsmål om meny og påmelding.

BYMISJONSPREST: 
Kirkens Bymisjons prest Olga Tvedt er tilgjengelig for samtaler, og er også på senteret i forbindelse med lystenningen.

TRENING
Se i programmet.