Byparkens meny

Vi har mange fristende alternativer å velge mellom til lunsj! Se beskrivelse for hver rett under bildet. Vi tilbereder også vegetar og tar hensyn til innmeldte allergener. Ta kontakt for spesifikke ønsker.

Husets biffgryte
Langtidsstekt høyrygg av okse i fyldig rødvinssaus med gulrot, sopp, løk og hvitløk.
Serveres med focaccia og smør.

Husets kyllinggryte
Strimlet kyllingfilét i husets fløtesaus m/hvitvin sammen med potetkuber, gulrot, sopp, løk og hvitløk.
Serveres med focaccia og smør.

Rød Thai Curry m/kylling eller fisk
Thaigryte med kylling laget med rød karri, kokosmelk, lime, sitrongress, paprika, løk, hvitløk, ingefær og basilikum.
Serveres med Jasmin-ris.

Husets kalkunstek
Kalkunfilét i skiver med poteter, ovnsbakte grønnsaker, brun saus og tyttebær.

Husets lapskaus
Brun lapskaus med høyrygg av okse og grønnsaker.
Serveres med flatbrød og tyttebær.

Danske smørbrød
Roastbiff m/potetsalat.
Karbonade m/stekt løk.
Reker m/egg og majones.
Røkt laks m/eggerøre.
2 smørbrød per person.

Tradisjonelt Koldtbord*
– Helstekt ørret med sitron, dill, gressløk og kapers.
– Skinkestek m/svisker og surkål.
– Roastbiff m/rød løk og remulade.
– Spekefat m/eggerøre, flatbrød og potetsalat.
– Røkt laks m/eggerøre og rød løk.
– Marinert kalkunfilét i skiver
– Karbonader m/stekt løk (varme)
– Pastasalat m/rød pesto, parmasan, rød løk og oliven.
– Grønn salat m/dressing
– Hjemmelaget karvebrød og smør

*Ekstra kostnad på kroner 100,- per person.