Kafé Saba

bydelskaféen på Grønland

Kafé Saba er en bydelskafe som reflekterer det mangfoldige miljøet på Grønland. Her skal gjestene kunne treffes på tvers av kjønn, etnisitet, religion og alder.

Vi jobber aktivt og bevisst med å skape en inkluderende profil, der man kan oppleve både utstillinger, konserter, og familieaktiviteter. Kafeen er alkoholfri og har lave priser på mat og drikke.

Vi har aktivitetsverkstedet for barn i nærmiljøet i høst, vinter og påskeferien med hjelp fra lokale frivillige. Vi har også juleverksted noen lørdager før jul. Verkstedene er gratis.

Vi forsøker å samarbeide med lokale krefter for å skape flere kontaktpunkter mellom alle de forskjellige menneskene som bor i bydelen. Noen av våre samarbeidspartnere: Majobo, Sweet Chili Arts, Gatekunstakademiet.

I tillegg leier vi ut kafeen på kveldstid til møter arrangert av grupper/organisasjoner som er engasjert i arbeid i nærmiljøet – det kan være arbeid mot barn og unge, kvinner, miljø. Det er også flere politiske lokallag som leier hos oss. Vi har rampe og toalett for rullestolbrukere.

Målet vårt er å være et naturlig samlingspunkt og arena for dialog og samhandling. Vi ønsker oss et inkluderende og åpent miljø som kan være et utgangspunkt for uformelt samvær og kulturelle aktiviteter. Hos oss er det rom for alle. Her kan du spise frokost på vei til jobben, varme deg med en fersk kopp kaffe eller spille en runde med backgammon. Vi har Wi-Fi - og det er lov å ta med barnevognen inn!

Følg oss på Facebook

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Åpningstider