Ventilene

- for unge pårørende

Ventilene er Kirkens Bymisjons satsing på unge pårørende, som lever eller har levd i hjem med vanskelige leveforhold. Vi inviterer og tilrettelegger for gode og utviklende helge- og ferietilbud.

Hos oss møtes barn og unge med mange like følelser som for eksempel skam, utrygghet og frustrasjon, selv om årsakene og situasjonene kan være forskjellige.

deltakere i 2014

deltakere i 2015

deltakere i 2016

Vårt hovedfokus i Ventilene er omsorg, mestring, aktiviteter og hjelp i sosiale relasjoner. Målet vårt er å gi ungdommene mestringsfølelse og bedre selvtillit gjennom aktiviteter (actionball, rapellering, fjellklatring, gokart, surfing, vannski, tubekjøring osv.), og å bygge relasjoner, vennskap og nettverk mellom ungdommene, og mellom ungdommene og ledere.

Våre tilbud er brukt av unge over hele Norge med hovedvekt på Rogaland.

Følg oss på Facebook

"Helt fantastisk! Mitt andre hjem!"

Barn og unge

Alle barn har behov for å bli sett og hørt og elsket. Voksne som lever et godt liv til tross for en vanskelig oppvekst, kan ofte fortelle at de opplevde noen som så dem, lyttet til dem og snakket med dem da de var barn.

Les mer om Barn og unge

Randaberg

Kirkens Bymisjon driver tradisjonrike Viste Strandhotell i Randaberg. Vi tilbyr kurs- og konferansemuligheter til kommuner, bedrifter og organisasjoner, der inntektene går til Kirkens Bymisjons arbeid for barn og unge i Rogaland.

Hva gjør vi i Randaberg

• Elisabeth Lied, Virksomhetsleder