Veslelien

tverrfaglig spesialisert rusbehandling

Veslelien er en institusjon som driver tverrfaglig spesialisert rusbehandling. Vi holder til i Ringsaker kommune, i landlige omgivelser i Hedmark fylke, ca. 150 km. nord for Oslo.

Vesleliens visjon og målsetting er at vi gjennom vårt tilbud ønsker at pasientene skal oppnå en bedre livskvalitet – psykisk, fysisk og sosialt, økt rusmestring og et styrket nettverk. Vårt mål er å «romme», samtidig som vi skal gi et faglig forsvarlig behandlingstilbud til våre pasienter på veien mot et bedre liv.

1931

Veslelien ble etablert

Behandlingsplasser

Rusbehandling

Kirkens Bymisjon har lang erfaring og bred kompetanse innenfor rusomsorg og behandling av rusmiddelavhengighet. I våre virksomheter bistår vi rusmiddelavhengige på veien mot ruskontroll og rusfrihet.

Les mer om Rusbehandling

Brumunddal

Kirkens Bymisjon er tilstede i Brumunddal gjennom Veslelien, en institusjon som driver tverrfaglig spesialisert rusbehandling.

Hva gjør vi i Brumunddal

Houmsvegen 77, 2385 Brumunddal