Aksept. Et åpent hus for alle som er berørt av hiv.

Har du eller noen du bryr deg om fått hiv? Vi jobber for at alle som lever med hiv skal ha et godt liv i nære relasjoner og i samfunnet forøvrig.

Velkommen til oss!

Kjære brukere av Aksept

Vi beklager at det har vært litt manglende informasjon fra oss i denne vanskelige tiden. Vi skal bli bedre på dette, og vil nå fremover komme med ukentlige oppdateringer her på hjemmesiden.

På grunn av den pågående pandemien og den alvorlige smittesituasjonen i Oslo kan vi dessverre ikke samles i det åpne miljøet her på Aksept før jul, eller invitere til den tradisjonelle pinnekjøttmiddagen. Dette synes vi er veldig synd, men vi planlegger å invitere til en fest på nyåret!

Klarer vi alle å holde ut med mindre sosial kontakt til over jul, håper vi at vi sammen kan lykkes med å slå ned koronasmitten.

Vi vurderer fortløpende hvordan vi skal få til møtepunkter i det nye året. Vi gleder oss til å igjen å kunne møtes i åpent miljø, på kreativt verksted og på Gjestehuset, og lover å informere dere så snart situasjonen tilsier at vi kan åpne hele eller deler av våre tilbud.

Aksept er fremdeles på søken etter nye lokaler. Den 1. desember så vi på et hus i nærhet av St. Hanshaugen, som kan være lovende. Arbeidet med å finne et nytt lokale har pågått noen måneder og vi håper vi snart får dette på plass.

Ta vare på deg selv, og husk at samtaletilbudet vårt er åpent for alle som trenger noen å prate med.

Våre åpningstider: 

Hurtigtest for hiv: Mandag – Fredag fra kl. 09-15  | Tirsdag fra kl. 17-19:30

Samtale- og veiledning: Vi har åpent for samtaler mandag-fredag fra kl. 9-15. Du kan komme innom eller ringe oss på telefon 23 12 18 20.

Åpent miljø for deg som lever med hiv: I perioden 10.11. – 14.12.2020 har vi dessverre ikke åpent på onsdagskveldene pga korona-restriksjoner, men kom gjerne innom på dagtid eller ring oss telefon 23 12 18 20 hvis du har lyst til å slå av en prat.

Kontakt oss gjerne på telefon 23 12 18 20 eller send e-post til firmapost.aksept@bymisjon.no

You may contact us on phone 23 12 18 20, email:firmapost.aksept@bymisjon.no or drop by to see us.

 

Annen informasjon: 

Informasjon til pasienter fra OUS infeksjonspoliklinikk 

Link til innlogging på MinJournal

Generelle råd om korona på Helsenorge.no sine hjemmesider.

Coronavirus disease – overview of important information in many languages

 • Anonym hurtigtest av hiv

  Hos oss kan du teste deg for hiv og få svaret med en gang. Tilbudet er gratis og du trenger ikke henvisning. Alle ansatte har taushetsplikt og du kan være anonym hvis du ønsker det.

  Test deg trygt hos oss!
 • Bidra til en bedre hverdag

  Vi ønsker å bidra til at hver enkelt kan få best mulig kontroll over sin egen livssituasjon og helse, og har et variert tilbud på Aksept for deg og dine pårørende.

  Våre tilbud er skreddersydde og mange. Les mer om dem her
 • Lære mer om hiv

  Vi ønsker å bidra til å bygge kompetanse om hiv og deler kunnskap med helse- og sosialpersonell gjennom informasjonsarbeid, hospitering og praksisplasser for studenter.

  Se hva vi kan tilby deg som ønsker å lære mer om hiv
 • "Du føler virkelig på trygghet ved å komme hit til Aksept. Det tar et par dager før skuldrene senker seg. Det er så god atmosfære på huset, og ikke minst er det viktig for meg at det er veldig dyktige ansatte med ekspertise på feltet. Den er så verdifull, du finner ikke det andre steder. "

  Beboer på Gjestehuset, 2017

Lurer du på om du har hiv?

Hos Aksept kan du ta en anonym hurtigtest og få svaret i løpet av ett minutt.

Se hvordan hurtigtesten virker og hvor du kan ta den

Våre samarbeidspartnere