Hos Aksept treffer du andre som har det som deg

Aksept har åpent mandag til onsdag kl 09.00-20.00 og torsdag-fredag kl 09.00-15.00. Da kan man komme innom for en kopp kaffe, bruke PC, eller gjøre avtale om samtale/konsultasjon. Vårt sentralbord er åpent i samme periode (tlf 94 02 06 01)

Når du kommer hit for første gang, vil en av våre ansatte kontakte deg for å bli kjent. Ellers er det ingen forpliktelser.

VÅRE TILBUD

Åpent miljø

Vår sosiale møteplass er åpen to dager i uken:

Onsdager kl. 16.00 – 20.00.
Det serveres middag kl. 17.00.
Samlingen på onsdager er kun åpen for mennesker som lever med hiv.

Fredager kl 10.00 – 14.00.
Det serveres lunch kl 12.00 – og vafler kl 13.00.
Samlingen er åpen for pårørende.

Vi har ofte sosiale aktiviteter knyttet til det åpne miljøet, eller på andre dager. Se vår kalender for nærmere informasjon.

Konsultasjoner, samtaler og veiledning

Samtale og veiledning i forhold til ulike livsutfordringer, samt psykisk og fysisk helse, knyttet til det å leve med hiv. Ta kontakt for å gjøre en avtale.

Vi kan også møtes utenfor Aksept.

Mestringskurs

Aksept arrangerer ulike kurstilbud for mennesker som lever med hiv. Kursene er knyttet til Aksepts visjon om at alle skal kunne leve gode liv med hiv i sine nære relasjoner og i samfunnet. Mange av kursene er språktilpasset.
Se vårt kursprogram nedenfor for oversikt over våre kurs 2023:

KURSPROGRAM 2023

Vårt tilbud til barn og unge voksne

Aksept har siden 2011 hatt egne tilbud for barn og unge som lever med hiv. Vi har kontakt med barn og deres foreldre, og arrangerer treff for denne gruppen. For eldre ungdommer arrangerer vi et årlig Høsttreff over fire dager. Begge disse samlingene er for personer fra hele landet. Vi dekker reise, opphold og mat. For unge voksne opptil 30 år som bor i Oslo og omegn, har vi faste sosiale treff hver 2. måned. Da spiser vi sammen og gjør ulike aktiviteter. Vi har også juletrefest for barn. Se datoer i kalenderen vår, eller ta kontakt med oss.

Grupper

Vi har etablert egne brukergrupper som møtes jevnlig på, eller utenfor, Aksept. Bl.a MSM-gruppe, Mannsgruppe for migranter og Mødre- og barn gruppe. Vi har også egne tilbud for barn og unge voksne. I gruppene deler deltakerne sine erfaringer og hjelper hverandre med aktuelle problemstillinger. Ta kontakt om du ønsker å være med i en av disse gruppene, eller har forslag til å starte en ny.

Korttidsopphold for deg som ikke bor i Oslo

Oppholdet er en fin kombinasjon av samtaler, fysiske og sosiale aktiviteter. Oppholdet varer ca. tre dager. Reiseutgifter og opphold gratis. Ta kontakt for nærmere informasjon og hvordan man søker på tlf 94 02 06 01.

Hurtigtest for hiv og test av seksuelt overførbare infeksjoner (SOI)

Aksept tilbyr hurtigtest for hiv, samt test av seksuelt overførbare infeksjoner.

Vi er åpent for dette kl 09.00-14.30 på hverdager (timebestilling), samt også kl 17.00-19.30 på mandager og tirsdager (drop-in mulig)

Ta kontakt på tlf 94 02 06 01 for å gjøre en avtale. Du kan være anonym.

Les mer om vårt test-tilbud her.