Åpen kirke

I våre åpne kirker kan du tenne lys, be, møte andre mennesker og finne fellesskap, søke ly, få et måltid eller en kaffekopp. Våre kirker er møtesteder for mennesker i byen.

Hva vil vi:

• I våre rom skal alle oppleve å bli møtt med respekt, rettferdighet og omsorg.
  • Vi vil senke terskelen inn i kirkerommet, og tilbyr et fellesskap i en åpen kirke for alle som trenger og ønsker det.
  • Vi ser at vi lever i et livssynsåpent samfunn og ønsker å legge til rette for dialog om tro og livssyn.

Hva gjør vi:

• Arrangerer gjestebud for mennesker i byen som trenger mat og fellesskap rundt høytider.
  • Gateprestene våre er tett på menneskers hverdag og har et særlig blikk for den som opplever livet strevsomt eller holdes utenfor fellesskap.

Vår Frue åpen kirke i Trondheim, i kveldslys. Bilde

Sjekk programmet for jubileumsuken i Vår Frue åpen kirke

Vår Frue åpen kirke er 10 år. Her er programmet for jubileumsuken i november

Vår Frue åpen kirke i Trondheim, i kveldslys. Bilde

Vår Frue åpen kirke er 10 år

Vår Frue åpen kirke er 10 år. Her er programmet for jubileumsuken.