Et stille sted for ro og ettertanke, midt mellom båtliv og uteliv på brygga i Fredrikstad. Her møtes både troende og ikke-troende.

Vi vil være der menneskene er. Derfor er det helt naturlig med et kapell på brygga, midt mellom båtliv og uteliv.

Sammen med menighetene i Fredrikstad legger vi til rette for et sted å stoppe opp, enten du trenger en påminnelse om hvor heldig du er, eller du trenger en pause fra det som er slitsomt.

Her møtes både forskjellig troende og ikke-troende. Du er hjertelig velkommen innom for en prat, gjerne over et gratis vaffelhjerte eller to. Og en varm kaffe.

Gateprest

Daglig leder i Kirkens Bymisjon Østfold har også tittelen gateprest. For den som ønsker forbønn, skriftemål og nattverd, står gatepresten til tjeneste. Samtale vil være hovedmiddelet for gatepresten, det betyr å lytte mer enn å preke.